onsdag 24. april 2013

Første innlegg - Info

Har nå gått på Norsk Frisør Skole her i Bodø i 3 måneder. Og bestemte meg enkelt å greit for å lage meg en blogg fremmover, med tanke på frisør yrket, inspirasjon, bilder, videoer og mer. Mest for morro skyld og fordi det kan være morsomt å ha dette å se tilbake på senere.

Vi går skolen i 5 måneder, så vi er da med andre ord snart ferdige og klare for lærlinge tiden.
Det som er nå frammover er eksamener og kunde dager.

Kunde dagene startet vi med 2.april. Først synes jeg det virket skummelt, men jeg gledet meg, så kan vel si at jeg gru gledet meg. 
Når dagen først kom og den var over, så kjentes det hele morsomt ut, det var en utfordring på mange måter, og små skummelt innimellom. De dagene vi ikke hadde kunde dager, var så kjedelige i forhold.

På de dagene vi ikke har kunde dager, så øver vi på dukke hoder på for eksempel: Oppsett, Ulike klippe teknikker/Frisyrer osv. Ellers har vi teori, der vi blandt annet lærer om farge teorien, Historie fra tidligere og til nå, Økonomi osv. Veldig interesant. Men, ikke det samme som når vi har kunde dagene alikvel.

Når vi har kunde dager, så går det ut på at vi tar imot bestillinger pr tellefon eller tar imot for de som kommer innom. Når kundene kommer tar vi imot dem, og styrer det meste fint selv, snakker med læreren angående at vi har valgt riktig klippe metode for kunden og klipper, vasker håret og styler det, og til slutt går læreren over å sjekker at det er godkjent. Veldig morsomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar